Recensies

Lekker thuis genieten van een luxe diner


Zaterdagavond met vrienden een 3 gangenmenu gegeten, bereid door Ed. 
Elke gang was een verrassing op zich. 

We kregen een amuse van gerookte kip en een rettichsoepje. Dit was een extraatje. 

De steaktartaar van pomodoritomaten was heerlijk fris en toch pittig. 

Het hoofdgerecht was winterkabeljauw met kruidenkorst op een bedje van pastinaakpuree met groene asperge tips. Die puree was super, zacht en lekker. 

Toen kregen we weer een extra amuse: chocoladeijs met gebakken en pittig gekruide spekjes. 

Dan huisgemaakte parfait met een jus van passievrucht en zure matten en mango. 

Alles met bijpassende wijnen uitgezocht door de chef. 

Kortom we hadden een 3+ restaurant aan huis. We hebben genoten. 

Ed ga zo door, je kunt het

Riekie, Ger, Adrie en Hennie


Lekkerste Crème brûlée ever


Gister kwam Ed koken aan huis, voor ons als vier vriendinnen. Ik kwam als laatste binnen; en de cava stond al klaar. Met een oester p.p. als amuse kon dit culinaire feestje van start!


We hadden met Ed gekozen voor een herfstthema en het menu (met enkele beperkingen/dieetwensen) inclusief wine pairing aan hem gelaten. Wat een luxe om aan te schuiven, helemaal op elkaar gericht te kunnen zijn en in een mooi (op wens afgestemd) tempo, te genieten van prachtig opgemaakte en smakelijke gerechten.


Wij hadden een 4-gangen menu. Bijzonder was de (door Ed tevoren, thuis) gerookte gans salade met sinaasappel! Viognier ging er perfect bij. De pompoensoep was iets pittig, en heerlijk creme/romig. Van 't hoofdgerecht verraste de puree van zoete aardappel met o.a. gember; erg smaakvol! De reerug was perfect rosé. Met valpoliccela ripasso (altijd mijn favoriet) goede combi. Als dessert was er een creme brulée op soya basis; daar hadden we Ed op uitgedaagd, maar hij laat zich niet uit het veld slaan. Hij was perfect mét de moscatel de sétubal (klassieke combi).


Ed is betrokken op afstand, laat je lekker met elkaar genieten, voelt sfeer en gewenste tempo goed aan. Vertelt informatief zonder teveel ruimte te vragen, heel prettig en als toegewijde chef in control. Geen stress, geen lawaai, maar een rustige harde werker die het gewoon goed heeft voorbereid.


Kortom; een enórme aanrader als je écht verwend wil worden; geen gedoe met boodschappen, plannen, voorbereiden, koken én afwas/opruimen. Ook dat laatste is een cadeautje: terwijl je nageniet van dessertwijn of koffie, zie je op de achtergrond een lege, schone en opgeruimde keuken en trekt Ed de deur rustig achter zich dicht.


Enorm bedankt, Ed. We wensen je veel succes met je onderneming; het past je perfect! We hebben enorm genoten!

Judith Jonkers

Share by: